Seminar 'Weet wat je eet' Doetinchem
Registraties zijn gesloten

Seminar 'Weet wat je eet' Doetinchem

Kom ook om meer te weten over het belang van gezonde voeding 


De manier waarop we onze voeding verbouwen is de afgelopen decennia erg veranderd om te voorzien in de stijgende vraag naar voedingsproducten. Maar in de reis om de wereldbevolking te blijven voeden op de schaal waarop we dit nu doen zijn er een hoop manieren bedacht om hier sneller en efficiënter in te voorzien. Maar zijn deze manieren allemaal wel zo goed als we denken? Wat doen deze productie methoden met de kwaliteit van onze voeding?


Wij denken dat deze kwaliteit van onze voeding de afgelopen jaren erg achteruit is gegaan. Dit kunnen wij ook onderbouwen aan de hand van onderzoek en ervaringen met het meten van micronutriënten in duizenden mensen zoals jou en mij. Veel mensen worden hier meer en meer bewust van en kopen supplementen om aan te vullen. Maar wat zijn supplementen? Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen macro- en micronutriënten? Waarom werken sommige supplementen wel en anderen niet?

In dit seminar geven we antwoord op al deze eerdere vragen. We leggen uit waarom wij denken dat je zou moeten aanvullen op je voeding, welke vormen van de zogenaamde micronutriënten je zou moeten kiezen als je gaat suppleren, maar ook waar je op moet letten bij het gebruik van verschillende vulstoffen en capsules in supplementen en wat dit kan betekenen voor je gezondheid.

Ben jij benieuwd naar deze antwoorden? Kom dan vrijblijvend langs bij één van onze presentaties. Neem gerust je huidige voeding of voedingssupplementen mee zodat we samen de ingrediënten aan de hand van het etiket kunnen bespreken. Graag tot ziens op één van onze seminars!


Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
woensdag 13 maart 2024
19:30 22:00 (Europe/Amsterdam)

Toevoegen aan kalender

Locatie

Heribey B.V.

Berglaan
Precieze locatie volgt bij aanmelding
Doetinchem
+31 6 55710953
heribeyuna@gmail.com

Krijg de routebeschrijving

Organisator

Heribey B.V.

+31 6 55710953
heribeyuna@gmail.com
Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.